Cafeaua cel mai folosit psihotrop

Cafeaua este unul din cele mai folosite substante psihotrope (care au un efect asupra psihicului). E unul din bunurile FMCG cu cel mai mare volum in piata si reprezinta un inceput de zi perfect pentru miliarde de oameni. De asemenea e si unul din cele mai gustoase bauturi.

Popularitatea cafelei se datoreaza cu siguranta datorita faptului ca are efectul de a energiza pe cel care o bea si de a activa celulele neuronale ale creierului. Stiai ca foarte multe bauturi acidulate contin cafeina tocmai pentru a-ti aduce un plus de vivacitate?

Dependenta sau hobby

Desi este clasificata de catre medici ca fiind o substanta psihotropa ce provoaca dependenta, cafeina e si un hobby pentru foarte multe persoane. Exista foarte multe lanturi de cafenele ce adauga fel si fel de arome si compusi foarte gustosi care fac din bautul unei cesti un moment savuros pe care il vei uita cu greu.

Exista si cateva practici si obiceiuri putin mai neortodoxe legate de cafea: cititul in cafea este una din cele mai intalnite tehnici de a cunoaste viitorul inainte ca el sa se intample. Desigur, chiar daca aceste practici sunt false, arata ca aceasta bautura e analizata de foarte mult timp si din punct de vedere al divinatiilor.


O necesitate delicioasa

Bautul cafelei e o arta la fel ca si prepararea ei. Se spune ca dureaza 90 de secunde pentru ca bautura sa isi piarda gustul astfel ca aceasta e perioada optima de a bea de cand a fost turnata in ceasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu