Uleiul de cocos: Ingredient - minune pentru piele si par

Primavara vrem sa fim frumoase!

Asa cum natura se reimprospateaza si noi femeile avem nevoie de un refresh.

Ne dorim sa fim mai stralucitoare, sa avem o piele mai sanatoasa, un par mai bogat si un corp mai suplu.
Doar este primavara si sezonul rochitelor se apropie cu pasi repezi iar uneori nu este atat de simplu sa iti dai un refresh si sa fii gata pregatita pentru zilele insorite! Nu-i asa?

Spre exemplu, in timpul ierinii, temperaturile scazute ne dau batai de cap. Pielea este mai aspra, se exfoliaza si odata cu temperaturile de primavara vrem sa aratam bine.

Uneori apelam si la anumite trucuri. Unele dintre ele sunt de-a dreptul folositoare. Tocmai de aceea am scris si acest articol. Vreau sa iti impartasesc cateva beneficii ale unui produs care in timp se poate transforma in cheia frumusetii tale: foloseste uleiul de cocos Jeeva pentru sanatatea pielii!

Daca inca nu ai auzit de el, atunci este un must sa stii cateva informatii simple si te vei convinge ca odata ce il vei folosi constant, vei privi altfel modul in care trebuie sa ai grija de tine.


#Uleiul de cocos si tenul tau. Trateaza-ti acneea

Daca acneea iti face probleme, atunci trebuie sa stii ca uleiul de cocos Jeeva este bogat in vitamina E. Aceasta iti mentine pielea sanatoasa  si asigura buna functionare a glandelor sebacee.
Ce inseamna asta mai exact? Vitamina E trateaza cauza acneei, nu doar efectele.
De asemenea, sebumul in exces este cauzat de fluctuatiile hormonale iar vitamina E regleaza activitatea hormonala.

Ce trebuie sa stii:
Uleiul de cocos este sursa a unora dintre cei mai importanti agenti antimicrobieni, existenti in mancare: acidul decanoic si acidul lauric. Odata aplicat pe piele, uleiul ajuta la innoirea stratului protector. Astfel, fara infectia microbiana, acneea nu are nici o sansa.

Ce recomand? Poti aplica extern pe piele uleiul de cocos dar si consumul sau va oferi un nivel similar de protectie.

Asadar, iti poti face masca din ulei de cocos sau il poti introduce la fel de bine in mesele tale zilnice. Acum este atat de usor sa ai o  piele sanatoasa!

Pentru ca acesta sa aiba efect, sunt necesare intre doua si cinci linguri pe zi.


#Cum sa ai o piele mai ferma

Daca vrei o piele supla, trebuie sa stii ca 2 elemente sunt esentiale: colagenul si elastina. Colagenul da fermitate pielii iar elastina, confera suplete. Productia de colagen scade odata cu varsta, formandu-se ridurile.

Uleiul de cocos contine acizi grasi ce ajuta pielea, fixand fibrele de colagen, ceea ce duce la estomparea ridurilor fine. Mai mult, protejează epiderma de razele periculoase ale soarelui, blocând peste 20% din ultravioletele nocive.
Uleiul poate fi aplicat direct pe corp, asemenea unei lotiuni, avand puternice proprietati hidratante si ajutand la refacerea epidermei.


#Un par mai sanatos

Daca ai avut vreodata probleme cu caderea parului sau pur si simplu vrei sa ai un par mai sanatos,
afla ca acizii grasi din uleiul de cocos ii dau un aspect de stralucire si previn despicarea firelor de par.


#Ulei de cocos pentru un corp mai sanatos.

Acesta poate fi aplicat diret pe corp, asemenea unei lotiuni, avand puternice proprietati hidratante si ajutand la refacerea epidermei.

Cine ar fi crezut? Uleiul de cocos are o dubla intrebuintare fiind un ingredient alimentar dar si unul cosmetic.

Asadar, indiferent de modul in care alegi sa il folosesti, nu uita: ai  la dispozitie o resursa extraordinara de frumusete si sanatate! Trebuie doar sa-l incerci si te vei convinge.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu